Bemutatkozás

Üdvözöljük honlapunkon!

Farkas Károly asztalos vállalkozó vagyok.

Édesapám egy csodálatos, ám mára kihaló félben lévő szakma egyik utolsó mestere volt. Már gyermekkorom óta tőle tanultam mindent imádott szakmájáról, a kádár mesterségről, amit egészen haláláig aktívan űzött.
Hű maradok édesapám elvéhez és a fő profil mai napig a kádáripari termékek gyártása.
A dézsák és a szaunák iránti kereslet növekedése miatt egyéb termékeink gyártása mára háttérbe szorult, így ezekre megrendelést sem tudunk felvenni.
Fürdődézsák közül jelenleg műanyagbetétes fürdődézsát és merülődézsát gyártunk, acélvázas szigetelt szaunáink főként hordó, kúp és szögletes kialatításban készülnek.
Mindezen felül dézsáink és szaunáink kuriózumnak számítanak.
Ilyeneket nem lehet minden kertben találni. Igyekszem termékeimet földhöz ragadt áron előállítani megrendelőim számára.
Minden dézsám, szaunám és egyéb termékeim vevői megrendelésre készülnek. Igyekszem minden igényt kielégíteni, így egy teljesen egyedi saját igényére szabott terméket kap minden kedves megrendelőm, akiknek a száma szépen nő!
Ezt munkám megbecsülő elismerésének tekintem és ezúton is köszönöm minden kedves megrendelőm megtisztelő bizalmát! Remélem a jövőben még több termék kerülhet ki műhelyemből!
A fejlődés következő mérföldköve átalakulásunk. 2018. július 1. nappal megalapítottuk a Farkas Dézsa Kádáripari Kft.-t. Ezzel egyidejűleg új műhelybe költöztünk, ahol a már megszokott minőségben készítjük továbbra is a kádáripari termékeinket.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel:

Farkas Károly
ügyvezető

Farkas Dézsa Kádáripari Kft.